Platform naar Werk

Ontdek de kracht van netwerken tijdens Werkbezoekdag 2023

Ontdek de kracht van netwerken tijdens Werkbezoekdag 2023

Is jouw kandidaat op zoek naar een nieuwe baan? Of bezig met een heroriëntatie in hun loopbaan? Tijdens de Nationale Werkbezoekdag van JobOn openen op 15 november honderden werkgevers de deuren.

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Deze professionals hebben zich aangemeld omdat ze graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal. Werkzoekenden kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar ze meer over willen weten. Zo kunnen ze hun netwerk uitbreiden en nieuwe inzichten krijgen in hun loopbaan.

Ook voor loopbaancoaches

Of je kandidaten nu het pad van de zelfstandige ondernemer willen bewandelen of een carrière in het bedrijfsleven nastreven, de Werkbezoekdag biedt ze de kans om te netwerken, te leren en geïnspireerd te raken. Maar vergeet ook jezelf niet: als loopbaancoach biedt de Werkbezoekdag ook jou waardevolle kansen om te groeien. Door in te schrijven voor netwerkgesprekken met interessante werkgevers kun je je professionele netwerk uitbreiden. En door zelf netwerkgesprekken aan te bieden, kun je je vakgebied delen met werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in loopbaanbegeleiding.

Doe mee

De Werkbezoekdag 2023 vindt plaats op 15 november 2023. Inschrijven voor werkzoekenden kan vanaf 1 november 2023, maar werkgevers kunnen zich nu al registreren. Zorg ervoor dat jouw kandidaten deze dag niet missen en breng je netwerk op de hoogte!

Meer informatie